Introductie en bediening

Voor de introductie en bediening van de HortiMaX-Go! bekijkt u de volgende topics:

• Schermopbouw De HortiMaX-Go! is in de basis opgebouwd met tegels, een rechter- en bovenbalk. Bekijk Schermopbouw.
  • Systeemmenu Gebruik het systeemmenu om het cloudmenu te openen. Bekijk Systeemmenu.
  • Iconen bovenbalk Via de bovenbalk heeft u snelle toegang tot: de vaste positieregeling, de kraangroep handstart regeling en het alarmvenster. Bekijk Iconen bovenbalk.
  • Veelvoorkomende iconen Bij de verschillende regelingen komt u iconen tegen voor instellingen en uitlezingen. Bekijk Veelvoorkomende iconen.